ref

subota, 2. prosinca 2017.

Mali suhi keksići idealni za božićno jutro uz šalicu čaja!



 Sastojci
    4 jaja
    1 kesica finesse aroma bourbon vanilije (tekuća)
    20 dag Kokosovog brašna Dolcela
    10 dag šećera (kristal)
    2-3 reda dorina tamne čokolade sa steviom

 Priprema
    1.
    Pjenasto izmiješajte žumanjke, šećer i bourbon vaniliju.
    2.
    U prethodno napravljenu smjesu dodajte kokosovo brašno, te na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka u koji možete dodati malo limunovog soka za bolji okus.
   3.
    Žlicom ili špricom oblikujte male coconut kisses na lim obložen papirom za pečenje.
    4.
    Pecite u pećnici zagrijanoj na 150 °C oko 20 min.
    5.
    Nakon što su gotovi dno im možete i ne morate umočiti u otopljenu čokoladu.

Posluživanje
Najbolje ih je poslužiti uz tople napitke.

Nema komentara:

Objavi komentar