ref

subota, 6. siječnja 2018.

Svi će misliti da ste vrhunska domaćica: Čokoladna torta gotova za 20 minuta!



Sastojci: 
2 jaja,
50 g kakao praha,
150 g brašna, malo soli,
1 mala kašičica praška za pecivo,
70 g šećera,
6 malih kašičica kokosovog ili biljnog ulja,
50 ml mleka po izboru (pirinčano, kravlje, bademovo), pola kašičice ekstrakta vanile

Uputstvo: 
Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 20 minuta u rerni na 180 stepeni.
Ukoliko želite, možete preko torte rastopiti čokoladu za kuvanje ili posuti prah šećer.

Savet:
Na pola pečenja, možete u testo staviti cele kockice čokolade po želji.

Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar